Pozdravček, kako ste?
Naši robotki komaj čakajo, da stopijo iz škatel. Virus nas je zaprl v stanovanja in hiše, kar pa ne pomeni, da se ne smemo igrati in ne smemo biti vedoželjni. Če smo omejeni na naše domove, izkoristimo čas in bodimo ustvarjalni ter si naberimo novih (spo)znanj.

Ker trenutno žal vi ne morete priti k nam, vam ponujamo možnost, da pridejo robotki k vam. Lego komplete si lahko najamete in ustvarjate sami tudi pri vas doma. Če vam bodo všeč in bi jih imeli tudi doma, pa vam nudimo možnost nakupa za ugodno ceno – od prodajne cene vam odštejemo višino najemnine.

Cena najema je 15€ za izposojo 14 dni oziroma 30€ za 30 dni in sicer je enaka za Lego Wedo2, Lego Spike ali Lego Mindstorm.

Za več informacij in izposojo pišite na crri@rc-nm.si.

 

POGLEJTE KAKO SE ZABAVAMO NA DELAVNICAH:

MORDA VAS ZANIMA TUDI:

Delavnice robotike začasno ustavljene

Delavnice robotike začasno ustavljene

Zaradi trenutne situacije in širjenja Covid-19 virusa, izvajanja delavnic robotike začasno ustavljamo. V kolikor bodo razmere dopuščale, bomo z...

Delavnice robotike v nizkem štartu

Delavnice robotike v nizkem štartu

Z delavnicami pričenjamo v tednu po 12. oktobru na naslednjih šolah:OŠ Dolenjske Toplice: mlajša skupina, PON, 15:15 - 16:45OŠ Toneta Pavčka Mirna...

INFORMACIJE O DELAVNICAH

Dovolite nam, da opremimo vašega otroka z znanjem, potrebni v 21. stoletju. Dovolite nam, da mu približamo robotiko na zabaven način.