Uspešno smo zakorakali v šesto leto naših poletnih delavnic Ciciban in robotek. Prvi termin v Novem mestu / Podjetniškem inkubatorju Podbreznik je že uspešno zaključen. Na delavnicah je bilo preko 40 otrok, ki so skozi igro spoznavali osnove računalništva in robotike, pri tem se pa tudi imenitno zabavali.

V mlajši skupini smo kreirali nove modele z Lego Wedo2 in reševali tehnične izzive s kompleti Lego SPIKE s starejšimi otroci. Smo bili pa tudi športno aktivni, med drugim obiskali bližnji velodrom v Češči vasi in si ogledali Laboratorij za tovarne prihodnosti (LABTOP), kjer se mogoče vidimo čez nekaj let na čisto pravih tehničnih delavnicah z reševanjem praktičnih izzivov. Vse to in mogoče še kaj pa v ostalih poletnih delavnicah, ki še sledijo. Se vidimo prihodnji teden v Metliki! 

PS: Imamo še nekaj prostih mest na prihajajočih terminih, tako da se nam še lahko pridružite. Več informacij in prijave pa TUKAJ.

V nadaljevanju pa tudi nekaj utrinkov in video iz letošnjih delavnic.

UTRINKI Z DELAVNIC:

VIDEO UTRINKI:

MORDA VAS ZANIMA TUDI:

INFORMACIJE O DELAVNICAH

Dovolite nam, da opremimo vašega otroka z znanjem, potrebni v 21. stoletju. Dovolite nam, da mu približamo robotiko na zabaven način.