Imate računalniško oz. tehnično znanje? Imate veselje do dela z otroki?

Na Razvojnem centru Novo mesto v sklopu Centra razvoja, raziskav in inovacij (CRRI) izobražujemo mlade z vsebinami s področja robotike in programiranja po osnovnih šolah Dolenjske in Bele KrajineK sodelovanju vabimo študente oz. nove honorarne sodelavce, ki bi bili pripravljeni sodelovati pri razvoju in izvedbi teh izobraževanj.

Izobraževanja potekajo v popoldanskem času v terminu 13h-15h ali 15h 17h od ponedeljka do petka. Potreben je lastni prevoz.

Si ambiciozen? Si želiš bolj dinamičnega delovnega okolja, kjer se lahko veliko naučiš in lažje uresničuješ svoje ideje?

Od novih sodelavcev pričakujemo čimveč od naslednjega:

  • Osnovno tehniško znanje;
  • Zaželeno poznavanje osnov računalništva;
  • Želja po obvladovanju novih tehnologij;
  • Veselje do dela z mladimi;
  • Sposobnosti obvladovanja skupin;
  • Sposobnost organizacije izobraževalnih dogodkov.

Vsebina delavnic je predpripravljena, pri delu uporabljamo izobraževalne komplete LEGO Wedo2 in LEGO Spike Prime / Essential. Delno vsebina delavnic zajema tudi programiranje v programskem okolju Scratch (mlajši) in Python (starejši).

Če vas sodelovanje zanima, nam pošljite motivacijsko pismo in življenjepis na crri@rc-nm.si. Več informacij o CRRI in delavnicah lahko najdete tukaj.

POGLEJTE KAKO SE ZABAVAMO NA DELAVNICAH:

MORDA VAS ZANIMA TUDI:

INFORMACIJE O DELAVNICAH

Dovolite nam, da opremimo vašega otroka z znanjem, potrebni v 21. stoletju. Dovolite nam, da mu približamo robotiko na zabaven način.