Pogumno nadaljujemo naše poletne delavnice Ciciban in robotekzaključili smo tudi že delavnice v Metliki. Letos nas je gostil Mladinski center Metlika, kjer smo se zabavali v čudovitem ustvarjalnem ambientu in reševali različne robotske izzive.

V mlajši skupini smo kreirali različne naprave in robote z Lego Wedo 2.0 kompleti in reševali tehnične izzive s kompleti Lego SPIKE s starejšimi otroci ter programirali lastne videoigre v okolju Scratch.

Bili smo tudi športno aktivni na šolskem igrišču, v hudi vročini pa smo se hladili in urili v ročnih spretnostih – nekateri so prvič poskusili kvačkati, nekateri so si izdelali lesen lok, nekateri pa trenirali natančnost pri zlaganju origamijev. Prijazno so nas gostili tudi v Hiši Dobrot Bele krajine in v turistično informativnem centru Metlika, kjer so nam predstavili različne dejavnosti in aktivnosti za otroke v lokalnem območju.

Vse to in mogoče še kaj več pa v ostalih poletnih delavnicah, ki še sledijo!

Več informacij in zadnje prijave pa TUKAJ.

V nadaljevanju sledi nekaj utrinkov in video iz letošnjih poletnih delavnic v Metliki. 

UTRINKI Z DELAVNIC:

VIDEO UTRINKI:

MORDA VAS ZANIMA TUDI:

INFORMACIJE O DELAVNICAH

Dovolite nam, da opremimo vašega otroka z znanjem, potrebni v 21. stoletju. Dovolite nam, da mu približamo robotiko na zabaven način.